OBERNDORFER

oberndorfer pince A pince
A leggyorsabban építhető pince. Az Oberndorfer készelemes pince a legtöbb családi ház esetében egy nap alatt állítható fel a korábban elkészített alaplemezre. E sokoldalú termék mögött Ausztria vezető vasbetontermék-gyártójának Know-how-ja és 90 éves tapasztalata áll.

oberndorfer készpince A készpince
Az Oberndorfer készelemes pince előnyös összekapcsolása két jól bevált rendszernek: a HWE® üreges falelemek a VSD® feszített körüreges födémpallók...; raszterméretektől független, nagyobb tervezési szabadság. Az Oberndorfer készelemes pincék elemei a legkorszerűbb, számítógép-vezérelt, ipari robotokkal segített gyártósoron készülnek. Ez garantálja az állandó minőséget és méretpontosságot. A nagy rugalmasság és az extra rövid építési idő teszi az Oberndorfer készelemes pincét az ideális alappá bármely méret esetén. Statisztikai adatok garantálják... egy helyszíni tömör vasbeton falnak megfelelő ... onnan(való) a legjobb felvétele a terheknek.

oberndorfer előregyártott lépcsők Az előregyártott lépcsők
A legnagyobb pontosság és rugalmasság. Az Oberndorfer előregyártott lépcsők gyártása a vevők igényeinek megfelelően, modern sablonokban történik. Mindez teljes tervezői szabadság mellett garantálja az optimális méretpontosságot és a glettelt felületet. A látszó élek háromszögléccel lesznek letörve, a járófelület bármely padlófelépítésnek/rétegrendnek megfelelő. Gazdaságos és biztos. Az előregyártott készelemes lépcsők beépítése a szerelési útmutató alapján, megfelelő hidraulikus- vagy toronydaruval probléma mentes. A beépítés után a lépcső garantáltan... azonnali teher -az új lépcső azonnal használható az építkezésen.

lap tetejére

oberndorfer födémek A födémek
Az Oberndorfer kínál egy széles körű kinálatot tökéletes egymáshoz illeszkedő előregyártott-elem rendszer. A VS® feszített körüreges födémpallókkal -Ausztria leggyorsabban építhető födémrendszerével, a lágyacélbetétes elemes födém és a feszített EURODEC födémcsalád kínál Önnek mindig a legjobb és leggazdaságosabb megoldást minden előforduló építési feladatra a pince- és magasépítésben. Az Oberndorfer minden födémrendszere bevizsgált, tanusítvánnyal és hatósági engedéllyel rendelkezik. Ez a közmondásos "ellenőrzött minőség". Természetesen megfelelő jó betonminőséggel és minden vizsgálattal a belső és külső felügyelet területén. Az Oberndorfer így garantálja a tökéletes biztonságot az építésben.

oberndorfer feszítettbeton, körüreges födémpallók A VS® feszítettbeton, körüreges födémpallók
A leggyorsabb födémrendszer Ausztriában: új megoldások az ipari építéstől a lakóházépítésig előnyökkel, amik magukért beszélnek: nagyon nagy betonszilárdság a modern "Extrudáló" technikának köszönhetően, 22 m-es szabad fesztávolság, gyors és probléma mentes szerelés ugyanúgy mint egy sima, glettelt alsó felület. Természetesen a megszokott, ellenőrzött Oberndorfer minőséggel. Jelenleg 7 eltérő keresztmetszeti méretű főtípus készül. Az alapkivitel szélessége 1,20 m. A további alosztás az eltérő feszítés... A födémpanelok felső oldala bármely padló rétegrendnek megfelel. Felbetonra nincs szükség, miáltal további nedvesség elkerülhető/nem kerül az épületbe. Ezen kívül az elektromos vezetékek egyszerűen a körüregekben szerelhetőek. A körüreges pallók gyártásával -összehasonlítva egy helyszínen készülő monolit födémmel -mintegy 59 %-kal kevesebb alapanyagra (kavics, betonacél, cement és víz) van szükség. Ezeken kívül teljesen mentes a kémiai adalékanyagoktól. Ez nem csak az értékes források védelmét jelenti, hanem kevesebb környezetszennyezést a jelentősen csökkentett önsúly miatti... szállítás miatt.

oberndorfer Eurodec födém Az előfeszített Eurodec födém
Az Oberndorfer EURODEC födém egyesíti az elemes födém és a feszített körüreges födém előnyeit egy gazdaságos és gyors készelem a modern építéshez. Az EURODEC egy helyszíni betonozással együttdolgozó feszített elemes födém. A feszítésnek köszönhetően a nagyformátumú elemek max. egy alátámasztással épülhetnek. A kapcsolat további vasalás nélkül, a felbeton tapadásával az előregyártott kéreg érdesített felületéhez biztos. Jelenleg három különböző csúcsminőségű EURODEC födémtípus készül. Az előfeszített nagyfelületű födémelemek úgynevezett végtelenített gyártással, 150 m hosszú feszítőpadon készülnek és a beton szilárdulása majd a feszítőbetétek elengedése után gyémántvágóval lesz a szükséges szállítási hosszméretre szabva.

oberndorfer elemes födém Oberndorfer elemes födém
A lágyvasalásos Oberndorfer elemes/kéreg-födém üzemben előregyártott vasbeton táblákból áll... A nagyméretű 5-7 cm vastagságú előregyártott kérgek szalagsoron, 2,40 és 2,60 m szélességben készülnek és az építéshelyszínen felbetonnal egészülnek ki. Ahhoz, hogy a födém lemezként vagy tárcsaként viselkedjen a kapcsolatot és együttdolgozást betonacél szálak és rácsos tartók biztosítják. Az építési állapotban az elemeket alá kell támasztani. Mint minden Oberndorfer födém, az elemes is állami vizsgálóintézet által bevizsgált, ellenőrzött és jóváhagyott- tehát rendelkezik az igaz szándék "ellenőrzött minőség". További belső- és külső vizsgálatokkal valamint a nagyon magas minőségű betonnal garantálja az Oberndorfer a tökéletes biztonságot az építésben.

lap tetejére

oberndorfer szerkezeti vasbetonelemek Az Oberndorfer szerkezeti vasbetonelemek -Fertigteilbau
Az Oberndorfer semmi megrendelői kívánságot nem hagy ki: lehet az építés instabil talajra vagy egyedi elképzelés megvalósítása.

rasta házépítési rendszer KLIMAX házépítési rendszer
a jövőbenéző, energiatakarékos, könnyűbeton előregyártott falrendszer. Beépített hőszigeteléssel. A korszerű lakásépítéshez...