Építésvezetés

Elsősorban az általunk tervezett épületek irányítását vállaljuk el. Kivitelezéskor a "minőség-költség-határidő" hármasból a minőség az, amiből sohasem engedünk. Irányításunkkal több lakóház és üdülőépület, étterem-panzió készült, de közreműködtünk már lakópark és csarnok építésvezetésében is.

Favázas

A favázas épületek, tartószerkezetek kiemelt helyet foglalnak el életünkben. Soproniként, "soproni faipari szakemberként" népszerűsítjük a fából történő, energiatakarékos, környezetkímélő építést. A minőségből azonban itt sem engedünk, csak az európai, azon belül a magyar jogszabályoknak megfelelő szerkezeteket tudjuk elfogadni. Saját favázas építési rendszerünket folyamatosan fejlesztjük. Építettünk már 600 m2 alapterületű luxus lakóházat 12 m magas toronnyal és 250 m2 alapterületű panziót 3 hónap alatt kulcsrakészen.

Tervezés

Családi- és lakóházakat, üdülőépületeket, ipari- és középületeket terveztünk már. Az építészeti kialakítást mindig a szerkezettel együtt, azzal összhangban tervezzük. Bátran nyúlunk újszerű technikai megoldásokhoz, korszerű anyagokhoz

kattintson a képre a bezáráshoz